Welcome to our company

Over Udo

OVER UDO

WIL JE HULP BIJ JOUW website, video of RECLAME?

Ik ondersteun kleine en middelgrote organisaties bij het bedenken en uitvoeren van hun reclame-activiteiten.

Ik heb gemerkt dat bij kleine en middelgrote organisaties behoefte bestaan aan hands-on ondersteuning. Vaak door gebrek aan tijd of kennis, terwijl de behoefte aan reclame en communicatie er is.

Met DeReclamePraktijk biedt ik deze ondersteuning alsof je een eigen reclame-afdeling hebt.

Of het nu gaat om een (eenmalig) project of de uitvoering van een compleet reclame jaarplan. Ik heb er even veel zin in!

Udo Meijer

1+
PROJECTEN
1+
KLANTEN
1+
WEBSITES
1+
KOPPEN KOFFIE
MKM NETWORK OPERATIONS

-

-

CONTACT
Meijerij Reclame & Marketing

-

-

CONTACT
DERECLAMEPRAKTIJK

-

-

CONTACT
MrGreen websites

-

-

CONTACT
INTRODUCTIE

OVER UDO

Co van Doesburg

Ik werk nu een paar jaar op een zeer prettige en professionele manier samen met Udo en zijn bedrijf. Er wordt met je meegedacht en Udo heeft het vermogen om snel te schakelen en met zeer creatieve en doordachte oplossingen voor een probleem te komen. Resultaten en deadlines worden gehaald, en het project wordt als het ware van je overgenomen. Vragen die ik had in diverse projecten waren overbodig omdat men hier al aan gedacht had en in het project had meegenomen.

Co van Doesburg

Van Doesburg Personeelsadvies
Willem Rothuizen

Udo heeft meerdere zaken voor ons geregeld, onder andere: website, folders, briefpapier. De kwalitiet van het werk is zondermeer goed. Wat vooral opvalt is de bijzonder prettige wijze waarop Udo en zijn team met de klant omgaan. Er wordt echt meegedacht tegen een zeer redelijke investering. Hoge klantvriendelijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit, bereidheid om iets extra te doen, werkelijke aandacht voor de klant. Ik beveel Udo en zijn team van harte aan.

Willem Rothuizen

Aquila Consult

Een pakkende flyer voor de Winkeldokter was de opdracht. Hierbij luisterde Udo goed naar mijn woorden. Dit is op zichzelf al bijzonder omdat Udo een lijvige man is van veel woorden maar toch hij luisterde.

Al werkende vond ik het ook zijn kracht dat hij kritisch was en niet snel tevreden, sterker nog op het moment dat ik het ontwerp goedkeurde belde hij mij later op met de mededeling dat hij en zijn team
niet tevreden waren.

Kortom, alles over en opnieuw!
Udo, dit is voor mij en ik weet zeker voor elke opdrachtgever een vorm van meedenken die lang niet elk bedrijf laat zien, zeker niet als dit weer geld en inspanning vraagt.

Het resultaat mag er zijn, perfect!
Namens de Winkeldokter en zijn winkelpatiënten mijn dank.

Jan Buis

Winkeldokter