Nieuwe ‘deel’-functie in LinkedIn

Delen 

Al geruime tijd kun je een update delen met je connecties of met je netwerk. Dit is dan zichtbaar op hun tijdlijn. Nieuw is de mogelijkheid om de update privé te ‘verzenden’ naar één of meerdere connecties!

Let op: Zie je de knop nog niet. Dat kan, het is nog niet voor iedereen aangepast.

Vind je dit artikel leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest